Kahakka-Brauerei

STANDORT:
Indolantie, Finland

ZUSAMMENFASSUNG DES PROJEKTS:
1000L brewery equipment factory, built in 2017, customer bought equipment from MICET in 2017, the system includes 2 vessel brewhouse 1000L, 2000L hot liquor tank, 4 of 1000L fermenter, 2 of 500L fermenter, BBT 2 of 1000L, 2 of 500L, glycol system, two stages exchanger for cooling wort and fermenters, semi-automatic PID control panel and keg filling machine. with 4 years development, client expanded their brewery production capacity and added 5 of 3000L fermentation tanks in year 2020.

Über:
Nicken olutmatka alkoi 2013 matkustaessaan Yhdysvaltain länsirannikolle, juuri silloin, kun käsityöläiskulttuurilla oli kukinta-aika. Nicke, joka on harrastanut olutta pitkään aikaan, oli täysin myyty! Sen jälkeen hän tutustui oluenvalmistuksen taiteeseen ja opiskeli ammattimaista oluenvalmistusta Saksassa. Nicke uskoo korkealuokkaiseen olueseen, jossa tuotteen takana oleva tekniikka ja innovaatiot ovat maailmanluokan.

Kahakka-panimon takana olevan jengin juuret ovat Kokkolan ympäristössä, ja se toivottaa kaupungin paikallisen historian lämpimästi tervetulleeksi. Krimin sodan aikana rohkeat Kokkolan kansalaiset taistelivat englanteja vastaan useissa kamppailuissa (fi. Kahakka) ja onnistuivat puolustamaan kotiaan. Nykyään taistelut ovat erilaiset, mutta rohkeutta tarvitaan kuitenkin oman yrityksen perustamiseen ja purjehdukseen tuntemattomille vesille.

Kahakka Brewery aloittaa oluen tuotannon vuonna 2018 modernissa panimossa Kokkolassa.

Erfahren Sie mehr über Kahakka Brewery